Bru2 ni gempar balik psl ufo yg djumpai kt johor. btul ker ufo wujud?? pcye ke?? mngkn benar mgkin x. tp yg aku tgh rsau skrg, ufo yg digembar gemburkan 2 bkn mkluk asing punya. klu mkhluk asng pnya xpe, ni tkt yg syaitan bertopengkan mnusia. aku ade terbaca dlm intrnt yg ufo 2 kmgkinan besar bkn mkhluk dr planet ln, tp dr planet bumi gak. mst korg smua pnh dgr UAV(unmanned aerial vehicles) kn. klu xthu, tgk gambar kt bwh ni...




nama UAV ni ialah CYPHER.. ADE 6PAK MCM UFO X???? kalau lh ni dgunakan untuk intip negara kita, hbs la, aku rsau ade org dngki dgn keamanan negara kita... so sma2 la kte pkr....
Posted by Raymond
Saturday, April 11, 2009 at 5:09 PM | 3 comments  
Aku bkn xpuas ati ape, psl awek aku(moto aku), apsl la dia mrjuk smacam jer ngan aku... xthu laaa... mati r aku klu nk kna service tp2 ari... nk kna belai ari2, ngade tol.. lbh dr permpuan...hr 2 aku service. kira performance da ok(memberikan kepuasan), lpas je smmgu jd mcm taik lak performance dia... ni aku mls ni... dh la da byk ko telan duit aku, klu iktkn ati.. aku nk ltak jwtan da dlm bab2 ni. tp bla pk2 balik, ssh gak. kecian dia xde org nk jga 6t.(heheheheh).Tp aku da nk slow ckit bab2 moto ni, mls r. 6t aku jd cam dlu balik...tp klu tension, moto la tmpt aku lpas kn, tarik gilo babi smpai bnyi engine cam nk pecah bru aku msk gear,(hehehehh, cmne xnk jem moto aku), itulah kepuasan aku,. mgu lpas member aku xcdnt, aku tgk truk gak, insaf jap. aku nk pesan kt korg smua... klu bwk moto berhati2 la, klu nk bwk lju2, bwk la kt trek(bagus aku ni kn). ape2 pon majulah sukan permotoran untuk negara dan untuk mnjd jguh kawasan....
Posted by Raymond
Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan Dia milikku, tercipta untuk diriku,
Satukanlah hatinya dengan hatiku, Titipkanlah kebahagiaan, Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan, Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku,Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah, Beri kekuatan jua harapan,
Membina diri yang lesu tak bermaya, Semaikan setulus kasih di jiwa
Ku pasrah kepadaMu, Kurniakanlah aku Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku, Supaya ku dan dia, Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih, Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini, Jangan Engkau biarkan ku sendiri
Agarku bisa bahagia Walau tanpa bersamanya Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah, Ku inginkan bahagia Di dunia dan akhirat
PadaMu Tuhan ku mohon segala.(lirik lgu in team)
Posted by Raymond
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates