Saturday, April 11, 2009 at 5:09 PM |  
Aku bkn xpuas ati ape, psl awek aku(moto aku), apsl la dia mrjuk smacam jer ngan aku... xthu laaa... mati r aku klu nk kna service tp2 ari... nk kna belai ari2, ngade tol.. lbh dr permpuan...hr 2 aku service. kira performance da ok(memberikan kepuasan), lpas je smmgu jd mcm taik lak performance dia... ni aku mls ni... dh la da byk ko telan duit aku, klu iktkn ati.. aku nk ltak jwtan da dlm bab2 ni. tp bla pk2 balik, ssh gak. kecian dia xde org nk jga 6t.(heheheheh).Tp aku da nk slow ckit bab2 moto ni, mls r. 6t aku jd cam dlu balik...tp klu tension, moto la tmpt aku lpas kn, tarik gilo babi smpai bnyi engine cam nk pecah bru aku msk gear,(hehehehh, cmne xnk jem moto aku), itulah kepuasan aku,. mgu lpas member aku xcdnt, aku tgk truk gak, insaf jap. aku nk pesan kt korg smua... klu bwk moto berhati2 la, klu nk bwk lju2, bwk la kt trek(bagus aku ni kn). ape2 pon majulah sukan permotoran untuk negara dan untuk mnjd jguh kawasan....
Posted by Raymond

3 comments:

bedaksojuk said...

manje ngat awek mu....
hik3...

April 15, 2009 at 6:25 AM  
Raymond said...

2 r... bosan r mnje2 ni...kikkikikiki

April 16, 2009 at 6:14 AM  
Anonymous said...

nk kaki blkg awek ko....
bla aku leh ambik??
hahaha....

May 7, 2009 at 8:14 AM  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates